Samantha Ramsdell a intrat în Cartea Recordurilor drept femeia cu cea mai mare gură din lume. Tânăra este în topurile vizualizărilor cu filmulețe sale de pe TikTok.

În Cartea Recordurilor pentru cea mai mare gură

Samantha Ramsdell, în vârstă de 30 de ani, trăiește în Connecticut. Pe canalul său de TikTok, femeia cântă și interpretează diverse roluri amuzante. Cel mai mult ce le-a atras atenția internauților a fost dimensiunea gurii sale.

Samantha susține că are ”cea mai mare gură din lume”, iar această trăsătură a i-a adus faima pe rețelele sociale. Femeia a făcut furori în mediul virtual și câștigă aproximativ 15.000 de euro de pe urma unui clip postat.

Aceasta a acumulat peste 1.7 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, după ce a postat un filmuleț în care le arată fanilor cât de multă mâncare poate să bage în gură. Ba mai mult, le-a arătat internauților cum reușește să mănânce imediat o porție întreagă de cartofi prăjiți.

Ce dimensiuni are gura Samanthei

Această trăsătură este un fenomen mai puțin obișnuit. Gura femeii se mărește atuncă când aceasta râde. În această ipostază, gura ei ajunge la dimensiunea de peste 10 centimetri.

Acuma Samantha este mândră de această trăsătură neobișnuită, însă în copilărie, femeia a suferit mult din cauza dimensiunilor generoase ale gurii sale.

„Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică şi specială.Toţi oamenii ar trebui să aprecieze ceea ce îi face diferiţi”, a precizat Samantha.”

Samantha visează la propriul ei spectacol, cu ajutorul umorului său, a inteligenţei şi a calităţilor vocale de cântăreaţă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.