Un bucătar în vârstă de 25 de ani a murit după ce a alunecat și a căzut în cazanul cu ciorbă de pui fierbinte pe care o pregătea pentru o nuntă din orașul Zakho. Acesta prezenta arsuri grave pe 70% din suprafața corpului și a decedat cinci zile mai târziu.

A murit după ce a căzut într-un cazan cu ciorbă de pui

Un bucătar din Irak în vârstă de 25 de ani a murit după ce a alunecat și a căzut într-un cazan uriaș cu ciorbă de pui fierbinte. Tânărul s-a ales cu arsuri grave de gradul trei pe 70% din suprafața corpului și a decedat peste cinci zile, potrivit Insider.

Tânărul bucătar, Issa Ismail pregătea ciorba respectivă pentru o nuntă ce urma să aibă loc în Zakho, în nord-estul Irakului. Bucătarul a alunecat și a căzut în timp ce mesteca în cazanul cu ciorbă.

O clipă de neatenție i-a curmat viața

Bărbatul era căsătorit și avea acasă trei copii, dintre care cel mai mic în vârstă de doar 6 luni.

„Lucra ca bucătar de opt ani şi prepara meniuri pentru petreceri de nuntă, înmormântări şi alte evenimente. În ultimii doi ani, a lucrat la bucătăriile localurilor de nuntă pentru 25.000 de dinari (17 dolari americani) pe zi”, a dezvăluit o rudă de-a bucătarului.

Retail jobs

A chef died after falling into a gigantic vat of chicken soup he was cooking for a wedding https://t.co/KS8YLMjJGZ— Insider News (@InsiderNews) June 30, 2021


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.