O femeie din Statele Unite a devenit cunoscută în toată lumea după ce i s-a întâmplat zilele trecute. Julia Yonovski din Largo, Florida, s-a trezit cu o avere în cont. Femeia a mers la bancă pentru a retrage 20 de dolari. S-a trezit cu nu mai puţin de 999.985.855,94 de dolari în cont și şi-a revenit greu din spaima pe care a trăit-o.

„Am fost şocată. Ştiu că mulţi oameni ar fi crezut că au câştigat la loterie, dar eu am fost îngrozită”, a spus Julia.

Tot weekend-ul nu a făcut nimic altceva decât să încerce să înapoieze banii la bancă. A sunat, însă robotul telefonic pur și simplu nu a reușit să identifice care este problema ei și nu a direcționat-o către un operator uman.

„Nu sunt banii mei, nu aş cheltui nimic din ei. Mă sperie, ştiţi ce se întâmplă şi cu hackerii, cu cei care sparg conturi”, a mai spus femeia.

Explicația a venit marți de la banca Chase, unde femeia are contul deschis. Se pare că de fapt balanța era negativă. Totul a fost de fapt o eroare tehnică, iar contul ei a fost blocat.

Purtătorul de cuvânt nu a putut preciza însă de ce a apărut pe ecran fix suma respectivă. Problema a fost rezolvată, iar femeia își poate folosi contul în mod normal, a mai spus acesta, relatează The Sun.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.