După ce ploile au acaparat întreaga lume, foarte mulți păianjeni au fost treziți și au început să își lase pânză pe mai multe câmpuri din Australia. Imaginile surprinse de locuitori au fost postate pe rețelele de socializare și au impresionat o mare parte a populației.

Imaginile au fost surprinse în mai multe câmpuri de lângă oraşul Longford din regiunea Gippsland. Acest fenomen, provocat de ploile abundente, este unul rar întâlnit în întreaga lume, potrivit Digi24.

Aproximativ 200.000 de case au rămas fără curent electric din cauza ploilor și a vântului puternic, iar inundațiile au distrus mii de recolte.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.