Un grup de rechini-ciocan au înconjurat mai mulți americani aflați pe o plajă din Florida. Întreg momentul a fost filmat și făcut public, devenind viral în mediul online. Martorii au avut reacții diverse la vederea acestor înotători.

Persoane înconjurate de un grup de rechini

Mai mulți americani făceau plajă în Florida, iar într-un moment s-au trezit înconjurați de un grup de rechini-ciocan. Aceștia au început să țipe de frică. Alți martori au început să râdă copios când au văzut cum rechinii dădeau ture în jurul lor. Întreg momentul a fost filmat de Jacqueline Lesso din Alabama, care se afla pe o barcă împreună cu prietenii ei.

În filmarea video se văd și două femei care stau așezate pe o saltea gonflabilă și sunt foarte relaxate în prezența rechinilor, în timp ce prietena lor, vizibil disperată, strigă „Taci!“ în momentul în care rechinii se aflau chiar sub ea, potrivit USA Today.

Nu au atacat nicio persoană

„Niciunul dintre rechini nu a fost agresiv, iar țipetele au fost mai mult de emoție decât de spaimă. O lecție învățată pentru a-ți păstra calmul și a rămâne calm“, a spus Lesso.

Retail jobs

Este bine cunoscut faptul că rechinii-ciocan trăiesc în apele puțin adânci ale coastei atlantice din Florida și aceștia nu obișnuiesc să atace oamenii. Clipul video a făcut furori pe rețelele de socializare, stârning reacții diverse și zeci de mii de vizualizări.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.