Un bărbat din Irlanda a scăpat ca prin urechile acului după ce a lovit un indicator rutier, iar acesta a căzut peste autoturism său, tăindu-l în două.

Indicator rutier căzut peste o mașină

Accidentul a avut loc duminică, în sudul Irlandei, în apropiere de orașul Cork. Șoferul unui automobil marca Range Rover a intrat într-un indicatoru rutier. Panoul metalic s-a prăbușit peste autovehiculul bărbatului și a pătruns ca o sabie prin plafonul acestuia.

Din fericire, bărbatul nu a avut de suferit deoarece mașina are volanul pe partea dreaptă, astfel că bărbatul a scăpat doar cu o sperietură zdravănă. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de poliție și o ambulanță, însă bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Circumstanțele accidentului

„Poliția a participat la locul unei coliziuni cu un singur vehicul la Waterloo, Blarney, în jurul orei 19:30. Mașina ar fi lovit indicatorul rutier de pe marginea drumului. Nu au fost raportate victime”, a transmis un purtător de cuvânt al Poliției.

Urmează ca autoritățile să stabilească circumstanțele în care a avut loc acidentul și dacă bărbatul era sau nu sub influența alcoolului. În ceea ce privește starea mașinii, șoferul va suferi pagube considerabile pentru a o renova, informează Daily Star.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.