Un bărbat în vârstă de 46 de ani din oraşul Săveni, judeţul Botoşani a fost reţinut de poliție după ce a atacat cu drujba un tânăr.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Săveni au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele bărbatului, care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 19 mai, împreună cu alte trei persoane din oraşul Săveni, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unui tânăr de 24 de ani, din aceeaşi localitate, având asupra sa o drujbă în stare de funcţionare cu care îl ameninţa. Ulterior, conflictul a degenerat în drumul public din faţa locuinţei victimei, unde bărbatul de 46 de ani ar fi încercat să-l lovească cu drujba în stare de funcţionare, însă nu a reuşit să-i provoace victimei vreo leziune", a afirmat oficialul IPJ.

Retail jobs

Bărbatul urmează să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.