O femeie a salvat un șoim care a căzut într-o piscină în Statele Unite și era la un pas de moarte. Pasărea a stat minute în șir lângă cea care i-a salvat viața, în semn de mulțumire.

„Este un şoim care nu poate să iasă din piscină” a observat femeia. Pasărea nu era deloc mică, iar femeia s-a gândit că aceasta ar putea deveni agresivă.

„Salut, micuţule! Am să încerc să te ajut să ieşi, doar te rog să nu mă omori. Bine?” Cu toată frica, femeia a încercat să scoată șoimul din piscină cu nişte bețe. Dar fără succes.

„După ce am văzut că se duce spre fundul apei, o dată sau de două ori, am ştiut că trebuie să-l trag de acolo. În cele din urmă am reuşit să-l scot cu mâinile.”

În momentul în care a ieșit din piscină, șoimul a ţinut morțiș să îşi arate mulțumirea față de cea care i-a salvat viaţa.

Citeste si:
O femeie din SUA s-a trezit cu 1 miliard de dolari în contul bancar
O femeie din SUA s-a trezit...

„Nu ştiu foarte sigur ce ar trebui să fac de aici. Ești afară și ești în siguranță. Ești bine. Te rog, zboară!”

Șoimul însă nu s-a grăbit să plece. Chiar dacă femeia era speriată de pasăre, i-a vorbit cu blândeţe şi s-a aşezat pe veranda casei pentru a se adăposti amândouă de ploaie.

„Vrei să saluţi? Vrei să îţi faci prieteni? Stau aşa de 10 minute. Tremur toată, iar amicul ăsta nu vrea să plece. E încă pe mâna mea.”

După mai bine de 20 de minute petrecute împreună, șoimul şi-a văzut de drum. Iar salvatoarea spune că, în ciuda temerilor iniţiale, se bucură că a putut să vină în ajutorul păsării, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si:
Florin Cîțu spune că a salvat România: Am fost foarte aproape de a...
Florin Cîțu spune că a salvat...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.