Un călător a fost surpins alergând pe fereastra tramvaiului după ce vede controlorul. Potrivit presei locale, poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului pentru o anchetă. Persoanele care au călătorit cu un mijloc de transport în comun, fără bilet, cu siguranţă empatizează cu acest bărbat care racţionează ciudat, dar, în acelaşi timp, amuzant.

Bărbatul îmbrăcat în blugi albaştri şi o jachetă neagră a sărit din tramvai când a văzut că cel ce verifică biletele de călătorie se apropia de el. Momentul amuzant a fost surprins de un alt pasager care stătea la câteva locuri distanţă de bărbatul fără bilet.

Întâmplarea a avut loc în oraşul Cherkasy din Ucraina. Conform martorilor, controlorul îi ceruse bărbatului să arate biletul, dar când şi-a dat seama că va fi amendat, pasagerul a ieşit pe fereastra tramvaiului aflat în mişcare.

După publicarea videoclipului pe internet, mulţi internauți l-au susţinut pe bărbat. Unul dintre utilizatori a spus: „Poate că nu avea bani. Şi poate au închis uşa şi nu l-au lăsat să iasă. Aşa că a găsit o cale de ieşire. Îl susţin pentru spiritul său antreprenorial”.

În acelaşi timp, mulţi au spus că bărbatul ar putea fi beat sau sub influenţa drogurilor, de aceea a reacţionat astfel.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.