Un călător a fost surpins alergând pe fereastra tramvaiului după ce vede controlorul. Potrivit presei locale, poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului pentru o anchetă. Persoanele care au călătorit cu un mijloc de transport în comun, fără bilet, cu siguranţă empatizează cu acest bărbat care racţionează ciudat, dar, în acelaşi timp, amuzant.

Bărbatul îmbrăcat în blugi albaştri şi o jachetă neagră a sărit din tramvai când a văzut că cel ce verifică biletele de călătorie se apropia de el. Momentul amuzant a fost surprins de un alt pasager care stătea la câteva locuri distanţă de bărbatul fără bilet.

Întâmplarea a avut loc în oraşul Cherkasy din Ucraina. Conform martorilor, controlorul îi ceruse bărbatului să arate biletul, dar când şi-a dat seama că va fi amendat, pasagerul a ieşit pe fereastra tramvaiului aflat în mişcare.

După publicarea videoclipului pe internet, mulţi internauți l-au susţinut pe bărbat. Unul dintre utilizatori a spus: „Poate că nu avea bani. Şi poate au închis uşa şi nu l-au lăsat să iasă. Aşa că a găsit o cale de ieşire. Îl susţin pentru spiritul său antreprenorial”.

În acelaşi timp, mulţi au spus că bărbatul ar putea fi beat sau sub influenţa drogurilor, de aceea a reacţionat astfel.

Citeste si:
Turnul din Pisa s-a redeschis. Ofertă a biletelor de care turiștii...
Turnul din Pisa s-a redeschis...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.