O pisică a fost surprinsă de autorități în timp ce încerca să strecoare droguri într-o închisoare din Panama.

Micul traficant era îmbrăcat cu o hăinuță în ale cărei buzunare erau ascunse drogurile.

Autoritățile închisorii au văzut-o și au prins-o la intrare în penitenciarul Nueva Esperanza din orașul Colon, Panama.

„Animalul avea o haină legată de gât care conținea pachete de pudră alba și plante uscate”, a spus Andres Gutierrez, șeful securității din închisoare.

Procurorii locali au anunțat că vor deschide o investigație privind folosirea animalelor pentru a aduce droguri în închisoare, având în vedere că nu este prima data când se întâmplă acest lucru. Cele mai recente evenimente de acest gen au implicat porumbei.

Pisica va fi dusă la un centru de adopții, unde își va aștepta noua familie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.