O șopârlă de doi metri a intrat într-un magazin din Thailanda, urcându-se pe rafturi în căutarea de mâncare. Aceasta a speriat cumpărătorii și vânzătorii ce se aflau în magazin.

Imaginile înfiorătoare au fost surprinse de un cumpărător, aflat în magazin. Martorul îngrozit, Narumpa Tangsin, care a filmat întreaga scenă, a spus că i-a fost frică să se apropie de șopârlă, deoarece ar fi putut deveni periculoasă dacă s-ar fi simțit amenințată.

M-am oprit la magazin pentru a cumpăra mâncare și apoi am văzut șopârla uriașă din interior. Am vrut să cumpăr o băutură, dar animalul era prea aproape de culoarul băuturilor. Sunt animale periculoase, mai ales când sunt supărate, așa că am rămas mai în spate și am înregistrat-o cu telefonul”, a mai menționat Narumpa Tangsin.

Vânzătorii și clienții s-au ascuns în spatele tejghelei, în timp ce șopârla s-a urcat pe rafturi și a aruncat mai multe cutii de lapte jos.

Unul dintre angajații magazinului a chemat poliția, care a sosit cu specialiști pentru a prinde șopârla.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.