O șopârlă de doi metri a intrat într-un magazin din Thailanda, urcându-se pe rafturi în căutarea de mâncare. Aceasta a speriat cumpărătorii și vânzătorii ce se aflau în magazin.

Imaginile înfiorătoare au fost surprinse de un cumpărător, aflat în magazin. Martorul îngrozit, Narumpa Tangsin, care a filmat întreaga scenă, a spus că i-a fost frică să se apropie de șopârlă, deoarece ar fi putut deveni periculoasă dacă s-ar fi simțit amenințată.

M-am oprit la magazin pentru a cumpăra mâncare și apoi am văzut șopârla uriașă din interior. Am vrut să cumpăr o băutură, dar animalul era prea aproape de culoarul băuturilor. Sunt animale periculoase, mai ales când sunt supărate, așa că am rămas mai în spate și am înregistrat-o cu telefonul”, a mai menționat Narumpa Tangsin.

Vânzătorii și clienții s-au ascuns în spatele tejghelei, în timp ce șopârla s-a urcat pe rafturi și a aruncat mai multe cutii de lapte jos.

Unul dintre angajații magazinului a chemat poliția, care a sosit cu specialiști pentru a prinde șopârla.

Citeste si:
Alertă la un magazin Metro! Mai multe persoane au fost evacuate de...
Alertă la un magazin Metro!...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.