Angajaţii unei clinici medicale din oraşul Karabağlar, Turcia au rămas uimiți după ce o pisică a intrat pe uşă cu unul dintre puii ei în gură.

Aceasta nu este prima dată când pisica îți aduce puii bolnavi la clinică. A doua zi aceasta a apărut cu un alt pui în gură.

Medicii au descoperit la ambii pisoi că aveau o infecţie la ochi şi le-au oferit îngrijiri, fiind daţi apoi unui cabinet veterinar. După ce s-au vindecat, pisoii au fost dați spre adopţie împreună cu mama lor.

„Cunoşteam pisica. Era o pisică fără stăpân din zonă, îi mai dădeam mâncare şi apă. Nu ştiam că avea pui”, au spus reprezentanţii clinicii medicale.

Personalul a povestit cum au observat că pisica mieuna mereu când ieşeau să primeacă pacienţi, iar apoi s-au uitat la puii ei și au văzut că aceștia au ceva la ochi.

„Le-am dat un tratament şi au început să deschidă ochii, iar apoi i-am dus la un cabinet veterinar. A fost prima dată când pisica a intrat în clinica noastră şi a fost foarte emoţionant pentru noi”, au mai spus reprezentanţii clinicii.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.