Prinţul Harry s-a angajat în Silicon Valley la un an după ce a renunțat la statutul de membru al Familiei Regale.

Prințul Harry va avea o funcție de conducere, într-un start-up care folosește tehnologia pentru a analiza comportamentul angajaţilor.

În cazul identificării unor probleme, va oferi și consiliere pe probleme de sănătate mintală. Directorului companiei din Silicon Valley susține că noul angajat va fi o sursă de inspiraţie şi se va implica în deciziile strategice.

Pe site-ul companiei, prințul este prezentat ca „un susţinător al acţiunilor umanitare, al sănătăţii mintale şi un ecologist”.

Reprezentanţii companiei nu au vrut să divulge ce salariu îi vor oferi ducelui de Sussex, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Martie 2021 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.