Doi elefanţi au devenit agresivi în timpul unui spectacol de circ în oraşul rus Kazan, speriind spectatorii din sală. În urma acestui incident s-a deschis o anchetă oficială pentru a identifica posibilii responsabili de acest incident.

Doi elefanţi au început să fie agresivi în timpul unui spectacol de circ din capitala Republicii Tatarstan, şi au început să se încaiere speriind spectatorii din primele rânduri, a declarat biroul regional al Comitetului de anchetă într-un comunicat.

„Datorită intervenţiei dresorilor, animalele au rămas în arenă şi niciun spectator nu a fost rănit”, a afirmat sursa citată.

Comitetul a început verificările preliminare pentru a stabili de ce angajaţii circului au permis animalelor să manifeste un astfel de comportament agresiv.

Neînțelegerea dintre cei doi elefanţi, Jenny şi Magda, s-ar fi produs din dorința de a obține atenția dresorului, animalele fiind geloase unul pe celălalt, a declarat circul din Kazan într-un comunicat.

În timpul numărului, unul dintre elefanţi a început să-l lovească pe celălalt cu trompa, înainte de a încerca să părăsească scena, potrivit unei înregistrări video. Spectatorii din primele rânduri s-au speriat și şi-au părăsit locurile urcând în gradene de teamă că animalele îi vor ataca, potrivit stirileprotv.ro.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2021 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.