Copiii ajung victimele rețelelor de socializare din cauza provocărilor lansate pe platformele media. O fatădin Italia și-a pierdut viața la doar 12 ani.

Fata în vârstă de 12 ani din Italia a fost găsită în baie cu cordonul halatului în jurul gâtului, după ce a acceptat o provocare de pe TikTok. Părinții acesteia au rămas îngroziți și au povestit faptul că în urmă cu o săptămână, copila le povestiseră că are planuri mari pentru viitor.

În urmă cu o lună, o altă fată în vârstă de 10 ani, a murit în același mod după ce a acceptat provocarea de pe rețeaua de socializare.

Agenția italiană pentru protecția datelor a demarat un proces împotriva rețelei de socializare.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2021 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.