Antonia și-a făcut apariția pe Instagram purtând o pereche de bikini, iar fanii au reacționat imediat!

Trupul perfect al cântăreței a fost scos în evidență datorită ținutei alese. Antonia a purtat o bluza sport în partea de sus, iar în partea de jos a ales o pereche de bikini negri, cu vedere la picioarele bine tonifiate.

Picioare lungi și drepte, un trup armonios si o față angelică, Antonia reprezintă perfectiunea in viziunea multor femei si barbati.

Antonia a strâns peste 70 de mii de aprecieri la imaginea postata in care apare in bikini, și peate 300 de comentarii la doar 3 ore de cand a facut publica fotografia. Pentru frumusetea ei, dar si pentru ca este o persoana simpla, ea este intens apreciată.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.