Doi urși au fost filmați în timp ce inspectau o cameră de monitorizare amplasată pe un trunchi de copac într-o pădure din Parcul Național Cheile Bicazului – Hășmaș.

Urșii au studiat obiectul și apoi și-au văzut de drum, fără să-l deterioreze, iar imaginile înregistrate au fost făcute publice de reprezentanții Romsilva.

„Am încercat să-i filmăm discret, dar nu prea ne-a ieșit. Doi urși foarte simpatici au descoperit camera de monitorizare a faunei amplasată de specialiștii Romsilva într-o pădure din Parcul Național Cheile Bicazului - Hășmaș.După cum se vede în imaginile amuzante, urșii s-au rezumat doar la o inspecție atentă a camerei de monitorizare și nu ne-au distrus aparatura, chiar dacă ne-au aburit obiectivul cu nările în timp ce cercetau aparatul de filmat”, au povestiti angajații Romsilva, potrivit Digi24.

Potrivit specialiștilor, cel mai probabil urșii au simțit urmele de miros uman de pe camera de monitorizare a faunei.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.