O familie din Australia a avut parte de o surpriză a naturii! În timp ce se plimbau prin Camp Mountain, în nord-estul oraşului Brisbane, oamenii au văzut o molie uriașă, care se afla într-un copac.

Oamenii au fotografiat-o și au distribuit poza pe grupurile de Facebook dedicate persoanelor interesate de insecte.

„Wow! Asta e epic”, a comentat un pasionat de insecte.

„Ce frumos!”, a spus altcineva.

Din câte se pare, este vorba despre o molie de lemn, specie care se găsește, de obicei, pe coasta de est a Australiei. Aceste insecte pot avea o anvergură a aripilor de până la 25 de centimetri și o lungime de 15 centimetri. Ele sunt de culoare gri și au o pată întunecată pe torace, informează Daily Mail.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2021 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.