Mario și Mădălina s-au cunoscut pe Facebook în urmă cu 8 ani și s-au îndrăgostit în ciuda distanței care era între ei. Aceștia au făcut naveta între Torino și București timp de un an, iar acum doresc să se căsătorească.

„Am zis că hai să încercăm. Eu eram în România, la București, ea lucra în Italia și ne-am întâlnit în vară. A venit în vacanță și a venit la Bucuresti și de atunci uită-ne! Se fac opt ani deja. Până s-a mutat ea cu mine, cred că un an de zile am tot făcut naveta, eu la Torino, la trei săptămâni venea la mine și ea venea vara sau de sărbătorile de iarnă venea în România. Așa a fost un an de zile. I-am fost alături și la bine și la rău. Am trecut îți dai seama în 8 ani de zile treci și prin bune și prin rele. Important e să treci peste.”, a declarat Mario, potrivit AlphNews.

Aceștia aveau planuri de nuntă, însă pandemia le-a stricat planurile:

„Am reprogramat-o anul acesta pe 31 iulie și noi ne dorim foarte mult să o facem. Și cu siguranță o să o facem pentru că nu mai putem. Am amânat-o o dată, de două ori e prea mult.”, spune Mario.

Retail jobs

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Februarie 2021 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.