O despărțire dureroasă a avut loc în armată, acolo unde un caporal și-a luat la revedere de la cățelușa pe care a crescut-o în unitate. Bărbatul trece în rezervă, iar în imaginile postate, pare că patrupedul înțelege întreg momentul.

„Eu plec, ies la pensie, rămâi singurică. Să ai grijă de tine. Lasă, că poate ne mai vedem, mai vin eu pe aici, da? Hai, pa, să fii cuminte, să te ferești de hingheri, dacă-i aduce aici, să fugi, da? Da, Maroniciu? Hai, pa, ne vedem”, îi spune caporalul Dănuț Albu, în timp ce cățelușa se lasă mângâiată.

„Despărțirile sunt grele, nu e ușor să închizi un capitol mare din viața ta. Maronica este cel mai iubitor câine și a fost crescută de când era cât un pumn de caporalul Dănuț Albu. Azi, ei și-au luat la revedere. De mâine colegul nostru este rezervist, iar Maronica rămâne în unitate, acolo unde se simte cel mai bine și unde a crescut, printre militari, chiar dacă îi va fi dor de prietenul ei, omul care a crescut-o. Pensie lungă și liniștită!” - este comentariul care însoțește imaginile postate pe pagina de Facebook a MApN.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.