O pisică a fost găsită după trei ani de familia fostei sale stăpâne, care a murit în urma alunecărilor de teren din ianuarie 2018, în Santa Barbara, California.

Pisica a fost considerată moartă în urma alunecărilor de teren din ianuarie 2018, când stăpâna sa, Josie Gower, și de alte 22 de persoane și-au pierdut viața. În schimb, Patches a fost găsită în viață trei ani mai târziu și l-a recunoscut imediat pe partenerului lui Josie, informează Digi24.

Patches a fost găsită pe stradă și, considerată rătăcită, a fost dusă într-un centru. Operatorii au descoperit că are un microcip care îi dezvăluie identitatea. Responsabilii de la Adăpostul pentru Animale (ASAP) din Santa Barbara, California, au împărtășit povestea lui Patches pe social media.

„A fost un șoc să descoperim, la scanarea microcipului, că ea era, de fapt, una dintre pisicile pierdute de mult timp. Am putut contacta familia și a avut loc o reuniune pe care nimeni nu a mai crezut-o posibilă”, a declarat unul dintre membrii ASAP, într-o declarație pe rețelele sociale.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2021 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.