Un german în vârstă de 77 de ani s-a hotărât să vândă o casă mică, veche de un secol cu un spațiu locuibil de doar 4 metri pătrați. Aceasta se află în orașul Bremen din Germania și valorează 77.777 de euro, relatează Agerpres, citat de Digi24.

Locuinţa, situată pe un teren de şapte metri pătraţi din centrul vechi al oraşului, are un singur nivel şi dispune de terasă pe acoperiş, toaletă, duş, plită şi o nişă pe post de dormitor.

„Este probabil cea mai veche căsuţă din Germania", a declarat Tobias Lachmann de la agenţia imobiliară Kensington Bremen. Acesta a menționat și faptul că vârsta casei este greu de estimat, însă presupune că există de aproximativ un secol.

Pentru a alege prețul cu care să vândă locuința, germanul s-a raportat la cei 7 metri pătrați ai căsuței, dar și la vârsta sa - 77 de ani.

Până în acest moment, peste 80 de oameni și-au arătat interesul pentru achiziționarea casei.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2020 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.