Un ciobănesc german a fost îngropat în pădure de către stăpânii săi după ce i s-a administrat o injecție letală. Surprinzător, acesta a supraviețuit și a reușit să se dezgroape pentru a căuta ajutor.

Kiryusha, un ciobanesc german de șapte ani a fost îngropat de către stăpânii lui în pădure după ce i-a fost administrată o injecție letală, scrie Yahoo News. Acesta a reușit să supraviețuiască și a căutat cel mai apropiat drum de lângă pădurea în care fusese îngropat.

Olga Lystseva, o femeie în vârstă de 39 de ani a trecut cu mașina pe lângă câinele care abia mergea prin ploaie, însă și-a continuat drumul fără să oprească. Datorită faptului că Olga nu și-a putut lua gândul de la animalul neajutorat, s-a întors după Kiryusha după ce a parcurs câțiva kilometri.

A găsit câinele ud și epuizat pe marginea drumului. Femeia a luat-o pe cățelușă în mașină, i-a de mâncare, iar când a ajuns în orașul Ukhta, l-a predat unui serviciu de salvare a animalelor abandonate numit Kind City, unde voluntarii i-au găsit foarte repede stăpânii. Aceștia au declarat că i-au administrat acea injecție letală câinelui pentru că era bolnav. După mai multe analize, s-a dovedit contrariul. Câinele era perfect sănătos, iar stăpânii și-au cerut scuze spunând că a fost doar „o greșeală”.

După ce un post local de televiziune i-a prezentat povestea, Kiryusha a fost adoptată de o familie iubitoare.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2020 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.