O tânără din Ilios, SUA, absolventă a Facultății de Drept a Universității Loyola din Chicago a dat naștere unui copil în timpul examenului de barou! Femeia însărcinată nu s-a gândit nicio clipă că băiețelul său se va naște în mijlocul testului.

Brianna Hill, o tânără absolventă, a dat naștere copilului său în timp ce susținea examenul pentru a deveni avocat, informează CNN. Femeia a declarat:

„Dată inițală a examenului a fost amânată din cauza coronavirusului, astfel că am ajuns să dau testul de intrare în barou în săptămâna a 38-a de sarcină. Am avut mari emoții, însă în final am glumit că am ajuns să dau examenul pe patul de spital. Cu lecția învățată!”

După primele 30 de minute, Brianna a simțit că ceva este în neregulă „Simţeam că se întâmplă ceva după 30 de minute de test şi mă temeam să nu mi se fi rupt apa”.

Femeia și-a sunat soțul și a plecat la spital, unde a născut un băiat perfect sănătos după 5 ore de travaliu.

Citeste si:
Anca Serea așteaptă cel de al șaptelea copil?
Anca Serea așteaptă cel de al...

„În tot acel timp eu şi soţul meu discutăm cât de mult ne dorim să îmi finalizez examenul. Nu era altă opţiune în mintea mea” a mai povestit aceasta.

A două zi, medicii și asistentele clinicii medicale i-au pregătit o camera goală pentru a-și putea finaliza testul de intrare în barou. Pe ușa acestei camere era un semn: „NU DERANJAȚI”.
Proaspăta mămică așteaptă acum cu nerăbdare rezultatul examenului, iar între timp a primit și o ofertă de job.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.