O tânără din Ilios, SUA, absolventă a Facultății de Drept a Universității Loyola din Chicago a dat naștere unui copil în timpul examenului de barou! Femeia însărcinată nu s-a gândit nicio clipă că băiețelul său se va naște în mijlocul testului.

Brianna Hill, o tânără absolventă, a dat naștere copilului său în timp ce susținea examenul pentru a deveni avocat, informează CNN. Femeia a declarat:

„Dată inițală a examenului a fost amânată din cauza coronavirusului, astfel că am ajuns să dau testul de intrare în barou în săptămâna a 38-a de sarcină. Am avut mari emoții, însă în final am glumit că am ajuns să dau examenul pe patul de spital. Cu lecția învățată!”

După primele 30 de minute, Brianna a simțit că ceva este în neregulă „Simţeam că se întâmplă ceva după 30 de minute de test şi mă temeam să nu mi se fi rupt apa”.

Femeia și-a sunat soțul și a plecat la spital, unde a născut un băiat perfect sănătos după 5 ore de travaliu.

„În tot acel timp eu şi soţul meu discutăm cât de mult ne dorim să îmi finalizez examenul. Nu era altă opţiune în mintea mea” a mai povestit aceasta.

A două zi, medicii și asistentele clinicii medicale i-au pregătit o camera goală pentru a-și putea finaliza testul de intrare în barou. Pe ușa acestei camere era un semn: „NU DERANJAȚI”.
Proaspăta mămică așteaptă acum cu nerăbdare rezultatul examenului, iar între timp a primit și o ofertă de job.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2020 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.