Maci Currin, o adolescentă în vârstă de 17 ani din Texas a stabilit două recorduri mondiale: femeia cu cele mai lungi picioare din lume și adolescenta cu cele mai lungi picioare din lume.

Femeia cu cele mai lungi picioare din lume este o adolescentă în vârstă de 17 ani, informează CNN. Picioarele sale reprezintă 60% din lungimea corpului, cel stâng măsurând 134,6 centimetri, iar cel drept 134,1.

Tânăra are 2,08 metri înălțime, fiind cea mai înaltă din familia sa. Tatăl ei măsoare 1,95 metri înălțime, fratele ei 1,93 metri înălțime, iar mama sa 1,70 metri înălțime.

"În clasa a 10-a a încetat să-mi pese ce credeau oamenii despre mine", a declarat ea pentru Guiness.

Tânara se folosește de faima dobândită pe rețelele de socializare pentru a-i învața și pe alții cum să-și accepte înălțimea. Maci Currin are 1,7 milioane de urmăritori pe Tiktok și 50.000 pe Instagram, iar clipurile ei video atrag milioane de vizualizări.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2020 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.