Atunci când Bea Levache din Kent, Marea Britanie, s-a plâns că nu știe cum să își mai omoare timpul în carantina impusă din cauza pandemiei de coronavirus, mama ei i-a sugerat să o ajute la redecorarea casei.

Susie Levache este pasionată de DIY (Do It Yourself) si își propusese ca în timpul carantinei să finalizeze câteva proiecte de renovare pe care le începuse mai demult.

Deoarece fiica ei se plângea că s-a plictisit, Susie a decis să o implice în proiectul de renovare.

"Am rugat-o să măsoare un perete pentru un panou. Apoi i-am arătat cum să folosească câteva instrumente și înainte să îmi dau seama, construise deja panoul de una singură," a povestit mama potrivit Bored Panda.

După acest succes, fiica a decis să își înceapă propriul proiect de redecorare sub supravegherea mamei.

"După ce a căpătat mai multă încredere în abilitățile ei, a început să îmi sugereze tot felul de idei," a povestit Susie pentru Bored Panda. "De exemplu, a venit cu ideea să pictam dulapurile din bucătărie în culori diferite, iar rezultatul este fantastic."

Și mai interesant este faptul că toate schimbările făcute de tânără nu au depășit costul de 150 de dolari.

Instagram


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.