Oamenii sunt ființe sociale. Avem nevoie de parteneri de viață și prieteni pentru a trăi fericiți. O viață trăită în singurătate este de neimaginat pentru cei mai mulți dintre noi.

Povestea lui Tony Williams, un bătrân în vârstă de 75 de ani din Hampshire, este una emoționantă. Soția acestuia, Jo, a murit în luna mai din cauza cancerului pancreatic, iar Tony a rămas singur de atunci. Cei doi nu au avut copiii, iar familia lor locuiește în altă zonă.

De când și-a pierdut soția, Tony își petrece zilele în singurătate, așteptând și sperând că măcar telefonul să sune, dar nici asta nu se întâmplă prea des.

Acesta a cheltuit 120 de lire pentru a publica mesaje în ziarul local în căutarea de prieteni, dar nimeni nu l-a sunat. A printat apoi mai multe pliante pe care le-a împărțit trecătorilor, sperând că cineva va dori să vorbească cu el și să îi devină prieten. Din păcate, tot nu a primit niciun telefon. Disperat, acesta a pus un mesaj mare în geam în care îi roagă pe trecători să se oprească în dreptul casei lui pentru a schimba măcar o vorbă.

"Am pierdut-o pe Jo, soția și sufletul meu pereche. Nu am prieteni și nu am cu cine vorbi.

Liniștea care mă înconjoară 24 de ore din 24 este ca o tortură. Mă poate ajuta cineva?"

Tony spune că acest mesaj este ultima lui speranță. A încercat cu disperare să își facă prieteni, dar oamenii nu par să își dorească să vorbească cu el.

Tony și Jo s-au cunoscut în urmă cu 35 de ani și au avut o căsnicie fericită. În urmă cu un an, cei doi au decis să se mute în Hampshire pentru ca Jo să fie mai aproape de doară ei.

Jo a început să se simtă tot mai rău și a fost diagnosticată cu cancer pancreatic. A murit 9 zile mai târziu.

"Tot ce îmi doresc e ca cineva să vadă semnul și să mă sune. Nu vreau să îmi mai petrec întreaga zi în singurătate," a mai spus Tony.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Septembrie 2020 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.