Vreme extrema și foarte bizară în statul Colorado din Statele Unite. În doar 48 de ore, de la caniculă s-a ajuns la zăpadă.

Pe data de 6 septembrie, maxima a atins 40 de grade în Colorado, un val de căldură record pentru această zonă. În doar 48 de ore, temperatura a scăzut brusc, iar stratul de zăpadă măsura și 30 de centimetri pe alocuri.

Locuitorii din Colorado au postat imagini pe rețele de socializare în care arată ce turnură bizară au loc lucrurile de la o zi la alta. De la cerul portocaliu ca de apocalipsă, zona pare acum că se pregătește de Crăciun.

Potrivit directorul Centrului pentru Climă din Colorado, Russ Schumache, chiar dacă diferențele de temperatură nu sunt ceva anormal în această zonă, este pentru prima dată când este înregistrată o fluctuație atât de mare. În plus, statul Colorado nu a mai văzut zăpadă atât de devreme de 130 de ani.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.