Delicioși și sățios, crenvurștii sunt o gustare preferată de foarte mulți oameni. Dar, aceștia ne pot afecta sănătatea atunci când sunt consumați pe termen lung.

În clipul de mai jos se poate vedea cum o mașinărie uriașă amestecă o tocatura rozalie și vâscoasa, deloc apetisanta.

Aceștia mai conțin resturi de carne, tendoane, şoric, slănină. Crenvurştii mai conţin şi nitrit, nitrat de sodiu, E250 şi E251, monoglutamat de sodiu, sau E621, substanţă care face mâncarea gustoasă. Cu un conținut de peste 40% grăsime, aceștia pot crește nivelul colesterolului și ne îngrașă.

Clipul de mai jos îți va arăta întreg procesul prin care trec crenvurștii înainte de a ajunge în magazine.

Citeste si:
Uite cum o singură lămâie îți poate curăța cuptorul murdar
Uite cum o singură lămâie îți...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.