Delicioși și sățios, crenvurștii sunt o gustare preferată de foarte mulți oameni. Dar, aceștia ne pot afecta sănătatea atunci când sunt consumați pe termen lung.
În clipul de mai jos se poate vedea cum o mașinărie uriașă amestecă o tocatura rozalie și vâscoasa, deloc apetisanta.
Aceștia mai conțin resturi de carne, tendoane, şoric, slănină. Crenvurştii mai conţin şi nitrit, nitrat de sodiu, E250 şi E251, monoglutamat de sodiu, sau E621, substanţă care face mâncarea gustoasă. Cu un conținut de peste 40% grăsime, aceștia pot crește nivelul colesterolului și ne îngrașă.
Clipul de mai jos îți va arăta întreg procesul prin care trec crenvurștii înainte de a ajunge în magazine.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro
-
Afirmații delirante din partea unui preot: femeile agresate se*ual trebuie să...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit vede oportunități de consolidare în România
Sursa: futurebanking.ro