În fiecare an, emisfera nordică are parte de un spectacol celestial deosebit. Începând cu mijlocul lunii iulie și până la sfârșitul lui august, cerul nopții este brăzdat de stele care "cad" cu rapiditate.

Dacă ai ratat spectacolul de anul acesta, fotograful și astronomul Matt Dietrich s-a aflat cu aparatul său la locul și momentul potrivit.

Dietrich are un master în geologie și știință planetelor și este fascinant de Parcul Național Muntele Rainier. Nu doar că a studiat acolo, dar una din fotografiile sale au fost selecționate drept un "Forever Stamp" de către Serviciul Poștal American. Așa că este lesne de înțeles de ce Dietrich a ales acest loc pentru a surprinde Perseidele.

Dietrich a studiat cu atenție orele de vârf când meteorii au o vizibilitate bună. În doar trei ore petrecute în Parcul Național, acesta a văzut peste 200 de meteori. Imaginile pe care le-a realizat sunt spectaculoase.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.