O femeie a născut gemeni cu tați diferiți, iar bărbații sunt în culmea fericirii.

Gemeni care se nasc din tați diferiți este un fenomen foarte rar. Potrivit unui studiu, unu în 400 seturi de gemeni au tați diferiți.

Simon și Graeme Berne-Edward, un cuplu gay din Londra și-au dorit să devină părinți. Problema era că amândoi voiau să fie tați biologici.

"Nu ne puteam decide cine să fie tatăl biologic. Graeme spunea că ar trebui să fiu eu, dar știam că avem amândoi același drept."

Singurul mod în care puteau obține ce doreau era fertilizarea în vitro. Dar asta înseamna să găsească un doctor care să implanteze embrioni din doi tați diferiți în aceeași mamă surogat.

Știau că sunt șanse mici să găsească așa ceva în Anglia, așa că și-au extins căutările. Așa au găsit-o pe Meg Stone, o femeie din Canada, mamă a doi copii.

Șase luni mai târziu a avut loc fertilizarea în vitro. Din fericire, ambii embrioni au prins, iar cei doi au devenit tații a doi gemeni, Calder și Alexandra.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.