Un adolescent a murit după ce a fost înțepat de un pește veninos în timp ce făcea scufundări.

Incidentul tragic a avut loc în regiunea Costa Brava, din Spania. Adolescentul făcea scufundări în apropierea unei plaje foarte populare în rândul turistilor.

Acesta a fost scos mort din apă de către salvamari, după ce părinții săi au raportat că nu îl mai văzuseră de jumătate de oră.

Inițial, s-a crezut că adolescentul s-a înecat, dar medicii au remarcat o urmă de 2-3 mm în apropierea gâtului, dar și câteva urme pe față.

La autopsie a fost descoperit că tânărul a intrat în șoc anafilactic după ce a fost mușcat sau înțepat de un pește din specia Trachinus araneus.

Polițiștii vor investiga și filmările realizate de adolescent cu ajutorul camerei video pe care acesta o avea asupra sa.

Părinții spun că au văzut filmările și că fiul lor ”a remarcat o meduză în timp ce se afla la aproximativ 100 de metri de plajă, iar urmărind-o, a ajuns la un pește ciudat și foarte colorat. L-a filmat aproximativ 30 de secunde, iar în ultima clipă, acesta a dispărut din cadru și l-a înțepat, provocându-i moartea”, arată mirror.co.uk.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.