O mamă împreună cu cei șase copii au fost dați jos din avion după ce fetița în vârstă de doi ani a refuzat să poarte mască.

Femei în vârstă de 39 de ani a explicat că fetița e prea mică și nu a purtat niciodată mască. Mai mult, această refuza să o poarte.

Echipajul aeronavei ce aparține companiei JetBlue nu s-a lăsat înduplecat de explicațiile mamei și i-au solicitat să părăsească avionul.

"Ce să fac, să îi leg mâinile," a întrebat aceasta retoric.

Mai mulți pasageri s-au revoltat, reproșând personalului că nu este înțelegător. Echipajul a pus atunci condiția: ori pleacă doar femeia cu cei șase copii ori este debarcat tot avionul.

Ulterior, reprezentanţii JetBlue au emis un comunicat de presă, în care și-au cerut scuze pentru cele întâmplate. Aceștia au explicat că în contextul luptei cu COVID-19, JetBlue a inclus obligativitatea purtării măştii la bordul aeronavei de către toţi pasagerii, excepţie făcând doar copiii care încă nu au împlinit doi ani.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 August 2020 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.