Să fii părinte este cea mai dificilă meserie din lume. Ești responsabil pentru viața și bunăstarea unei ființe care nu își poate purta singură de grijă. Iar acest rol poate deveni copleșitor uneori, așa că părinții apelează la diferite soluții care funcționează pentru familiile lor.

Presiunea pe care părinții o simt de a fi perfecți este adeseori enormă. Ori de câte ori nu te încadrezi într-un tipar, riști să fii aspru criticat.

Rachel Butcher, mama unui copil adoptat, a povestit într-o postare pe Facebook despre nenumăratele dați în care a fost aspru criticată de alți părinți pentru decizia de a-și ține fiul într-o lesă atunci când merge la cumpărături.

"Copilul meu are mai multă energie decât un copil normal de 2 ani. Nu știm nimic despre familia lui biologică sau moștenirea lui genetică, așa că este foarte posibil să fie hiperactiv.

Copilul meu aleargă mai repede decât mine. Din cauza operației, nu pot ține pasul cu el. Obișnuiam să alerg maratoane, așadar motivul pentru care nu pot alerga după el nu are legătură cu faptul că aș fi leneșă.

Copilul meu urăște să stea în căruț sau în căruciorul de cumpărături. Așa că folosesc lesa mai mult decât mi-aș dori.

Sunt zile în care mă întorc acasă epuizată pentru că a avut un tantrum în timp ce făceam cumpărăturile.

Dar, azi a fost cel mai rău. Am fost la Target, iar el a purtat lesa și a fost foarte bine. A fost fericit, a râs și a alergat de colo colo, în timp ce eu îl puteam ține relativ aproape de mine. Dar comentariile pe care le-am primit de la alți părinți m-au făcut să plec din magazin mai repede decât plănuiam."

Ce părere aveți de decizia mamei de a-și tine copilul în lesă.

Facebook


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.