Cei mai mulți dintre noi își doresc ca momentul în care își cer iubita de soție să fie unul special, dar John Nicotera și Erica Pendrak au dus jocul la un cu totul alt nivel.

Profitând de un eveniment astronomic rar, apariția cometei Neowise, Nicotera a putut să pună în scenă o cerere în căsătorie cu totul specială.

Nicotera, care este profesor de educație fizică, plănuia de mai bine de doi ani să își ceară iubita în căsătorie. Dar, când a început pandemia de coronavirus, acesta a fost nevoit să își abandoneze planurile și să se gândească la alternative.

Un astronom pasionat, Nicotera a aflat că o cometă care este vizibilă doar o dată la 6.800 de ani va fi vizibilă în luna iulie în emisfera nordică. Iubita lui, Erica, nu a suspectat nimic deoarece era obișnuită cu pasiunea lui Nicotera pentru spațiu și serile petrecute admirând cerul înstelat.


Had the opportunity to photograph one of my good friends propose to his girlfriend under Neowise. Last minute plan for a memory that will last a lifetime #adirondacks #localadk #pureadk

Retail jobs

O postare distribuită de T Leach (@tleach18) pe


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.