Coreea de Sud este cunoscută pentru cultura vibranta, zgârie norii de oțel, mâncarea delicioasă și avântul tehnologic comparat cu restul lumii. Dar, asta este doar una din fețele Coreei de Sud.

Fotograful Sim Kyu-Dong vrea ca lumea să știe și despre lucrurile despre care nu prea se vorbește, cum ar fi "goshiwon".

Goshiwon sunt camere mici de aproximativ 4 metri pătrați, dotate cu un pat, dulap și masă. Au fost create pentru a dormi și studia, dar au devenit mai mult de atât.

Chiriile în Seul sunt foarte mari, iar depozitul pe care îl cer proprietarii este considerabil, așa că mulți aleg această formă de acomodare până strâng banii necesari. Goshiwon mai sunt folosite și de oamenii străzi sau de cei care suferă de diferite boli mintale, oferindu-le o șansă la o viață normală.

O cameră goshiwon poate costa între 200 și 500 de dolari, în funcție de facilități. Cele care au și baie sau o fereastră, de exemplu, sunt mai scumpe.


오늘은 조금 일찍 일어났다. 갈 곳이 있다. #고시텔

O postare distribuită de 심규동 (@simkyudong) pe
#고시텔

O postare distribuită de 심규동 (@simkyudong) peDespre autor:


Ultima actualizare: 4 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.