O pisică maidaneza însărcinată a început să plângă insistent la ușa unei femei la 5 dimineața pentru a fi lăsată să nască înăuntru.

Ida Florea, o artistă din New Orleans a avut parte de o experiență interesantă.

La începutul toamnei, femeia a observat o pisică maidaneza care tot dădea târcoale casei. Și-a dat seama că propria ei pisică o cheamă, așa că a ținut-o prin preajmă și a botezat-o Salami.

"Pisica mea Bruce este o siameza de două ori mai mare decât Salami. Este și foarte răutăcios, dar îl iubesc. Și Salami îl iubește. Îl las pe Bruce în curte și se joacă împreună, dorm sau se curăță unul pe altul," a povestit femeia pentru Bored Panda.

Femeia a încercat să obțină încrederea pisicii pentru a o putea duce la veterinar și să o sterilizeze. Dar înainte să ajungă să facă asta, a observat că pisică este însărcinată.

"Într-o dimineață, Salami a început să miaune insistent la ușa mea la 5 dimineața. O învățasem cu mâncare și mai făcea asta, dar niciodată așa insistent sau atât de dimineață."

Florea și-a dat seama ce urmează să se întâmple și a încercat să o ajute pe pisică așa cum a putut. I-a adus pături și a transformat dormitorul într-un loc sigur și liniștit.

După câteva ore, Salami a născut patru pisicuți.

"Salami locuiește cu mine acum. Am reușit să o duc la veterinar și să o vaccinez. Pisicuții au fost adoptați de prieteni și vecini și sunt toți bine și fericiți."


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Iulie 2020 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.