Piscinele "cu nisip" te vor face să te simți ca la plajă.

Piscinas de Arena NaturSand este o companie din Spania care construiește piscine care imită plaja. Cu apa turcoaz și transparentă și nisip fin pe margine, aceste piscine te vor face să te simți ca în vacanță.

Piscinele sunt construite dintr-un ciment special amestecat cu nisip. Dar, spre deosebire de nisipul de pe plajă, acesta nu se încinge la prânz, așa că poți sta liniștit la piscină oricând ai chef.

Piscinele nu au nevoie de scară deoarece apa la intrare este foarte mică, devenind mai adâncă pe măsură ce înaintezi, similar cu marea.

Chiar dacă Piscinas de Arena NaturSand este localizată în Spania, compania poate construi și trimite aceste piscine deosebite oriunde în lume.

Sal de lo convencional y accede a tu piscina de arena como si del propio mar #Caribe se tratase. #piscinas #pool #playa #paraíso #decoración #arquitectura #Jardín #ideas #mar #sol #diseño

O postare distribuită de PiscinasDeArena (@piscinasdearena) pe


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.