Incredibil5 Iunie 202015:10de Violeta Olteanu

Lectura de 2 minute

Elefantul era însărcinat și a murit în chinuri după ce a mâncat un ananas pe care fermierii îl umplusera cu explozibil.

Fermierii din Kerala, India, obișnuiesc să pună explozibili în fructe pentru a ține animalele la distanță. Activiștii susțin că acesta este unul din cele mai periculoase districte din țară pentru animale. De exemplu, fermierii mai obișnuiesc să arunce otravă pe străzi, ucigând câte 300-400 de păsări și câini deodată. În Kerala, un elefant este ucis la fiecare trei zile.

Autoritățile cred că elefantul a ajuns la marginea pădurii Kerala, căutând mâncare și că cel mai probabil a venit din Silent Valley National Park. Animalul era însărcinat, iar explozia i-a rănit gura și limba atât de rău încât nu mai putea mânca. Elefantul s-a dus mai apoi în raul Velliyar unde a stat cu capul în apă, încărcat să își găsească alinare până a murit.

La auzul poveștii, mai mulți artiști au adus un omagiu elefantului ucis și puiului nenăscut încă.

Facebook

Citeste si:
Fermierii afectați de secetă vor fi despăgubiți
Fermierii afectați de secetă...

Citeste si:
Orban: Directorii judeteni au fost obligati sa vina cu fermierii,...
Orban: Directorii judeteni au...


Shocked to know about the inhuman incident that happened in Kerala 😢 This is my illustration to express my thoughts 😢 . . . . #drawing #draw #drawings #illustration #digitalart #digitaldrawing #digitalpainting #rip #humanity #kerala #elephant #india #artist

Citeste si:
Ciolos: Petre Daea vrea sa transforme un eveniment dedicat...
Ciolos: Petre Daea vrea sa...

O postare distribuită de Artist Shubham Dogra (@shubhamdogra3) peTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.