Un câine a dat lumii întregi o lecție despre iubire necondiționată și devotament după ce și-a aștept timp de trei luni, pe holul spitalului, stăpânul ucis de Covid-19.

Xiao Bao a ajuns la Spitalul Taikang, din Wuhan, la sfârșitul lunii februarie, odată cu stăpânul lui infectat cu noul coronavirus. Din păcate, proprietarul câinelui a murit la cinci zile de la internare, dar Xiao Bao a rămas în unitatea sanitară și și-a așteptat, cuminte, stăpânul în hol, scrie The Daily Mail.

Angajații spitalului i-au oferit mâncare câinelui, iar proprietarul unui magazin din incinta unității a avut grijă de el, permițându-i să stea în interiorul spațiului comercial.

Angajații spitalului au încercat să ducă pe Xiao Bao departe de unitatea sanitară, dar acesta și-a găsit drumul înapoi.

În cele din urmă, după ce mai mulți pacienți s-au plâns de prezența câinelui, angajații spitalului au luat legătura cu Wuhan Small Animal Protection Association care l-au preluat pe Xiao Bao, sterilizat și dat spre adopție.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Mai 2020 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.