Unii spun că dragostea învinge totul sau că este singurul lucru de care ai nevoie cu adevărat în viață. Poate suna a clișeu, dar sunt foarte multe persoane care se ghidează după aceste idei.

Din când în când, mai dăm peste o poveste care ne demonstrează că, într-adevăr, dragostea poate fi mai presus de orice, chiar și de boală.

Faceți cunoștință cu Bill și Glad Forward. Cei doi sunt împreună de peste 50 de ani, timp în care au trecut prin foarte multe împreună. Piatra de hotar în viața lor s-a petrecut în 2004, când Glad a fost diagnosticată cu boala Alzheimer.

Atat Bill cât și Glad adoră să petreacă timp în aer liber și sunt pasionați de ciclism. Dar, pe măsură ce starea de sănătate a lui Glad a început să se deterioreze, cei doi au realizat cu tristețe că vor trebui să renunțe la plimbările lor lungi, cu bicicletele prin parc.

Asta până când lui Bill i-a venit o idee. Acesta a construit o bicicletă specială cu care să își poată scoate soția la plimbare.

În clipul de mai jos, puteți vedea greutățile prin care trec cei doi soți încercând să lupte cu boala. Bill face tot ce poate pentru soția sa și vede asta ca pe o oportunitate de a îi mulțumi pentru anii în care a avut grijă de el.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.