Incredibil14 Mai 202008:30de Violeta Olteanu

Lectura de 2 minute

Un restaurant din Amsterdam a amplasat mici cabine transparente pentru a separa mesele și a păstra distanțarea socială dintre clienți.

Unde și cum luăm masa în oraș ar putea arăta complet diferit de ceea ce știam până acum. Pe măsură ce din ce în ce mai multe țări încep să ridice din restricții, oamenii se întreabă cum va arăta viața noastră de acum înainte și ce măsuri vor lua diferite firme pentru a asigura siguranța clienților.

Mai multe restaurante din China, de exemplu, folosesc bucăți de carton sau de sticlă pentru a separa mesele. În Taipei, Taiwan, îți este spusă temperatura persoanei care ți-a pregătit masa.

Un restaurant din Amsterdam își imaginează altfel viitorul apropiat.

Mediamatic Eten este un restaurant vegan care plănuiește să își așeze clienții în mici cabine transparente, asemănătoare unor sere, notează Business Insider.

Cabinele sunt construite din sticlă și așezate pe malul apei. Doar două persoane au voie în aceste cabine, ideal două persoane care și locuiesc împreună. Mai mult, angajații vor purta măști și vor servi mâncarea pe plăci de lemn pentru a evita contactul cu clienții.

Citeste si:
Simona Halep și-a uitat ceasul în valoare de 80.000 de euro într-un...
Simona Halep și-a uitat...

Restaurantul se va deschide pe 21 mai și cinci astfel de cabine au fost deja construite. Chiar dacă nu are încă avizul autorităților pentru a folosi aceste mici sere, locurile au fost deja rezervate.


Yesterday our latest test for Serres Séparée. Doesn’t it looks amazing and delicious? Unfortunately Serrés Separée are totally sold out at the moment. The best you can do is to subscribe to our newsletter to be the first to know when new reservation can be made online. Visit : mediamatic.net . #restaurant #food #eatingexperience #plantbased #amsterdam #oosterdok

O postare distribuită de Mediamatic ETEN (@mediamatic_eten) pe

Citeste si:
Restricții la terasele din Vama Veche: muzică la volum redus în...
Restricții la terasele din...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.