Incredibil 4 Mai 2020 10:30

Un bărbat vegan din Marea Britanie și-a bătut iubita cu o sticlă de oțet pentru că mirosea a șuncă.

Christopher Ellam, în vârstă de 22 de ani, și-a bătut iubita, Bethany Smith, de 23 de ani, pentru că hainele ei miroseau a șuncă atunci când s-a întors de la cafeneaua la care lucrează.

Bărbatul îi interzisese deja iubitei sale să mai consume carne, amenințând-o că va rupte legătură dacă nu îi respectă cerința. Ellam a peldat vinovat pentru infracțiunea de lovire în fața magistraților care au judecat cazul, scrie The Sun.

În 2015, Christopher a luat decizia de a deveni vegan. Atunci i-a cerut și iubitei lui să facă același lucru, amenințând-o că dacă nu o va face, se va despărți de ea.

Tânăra povestește că lucrurile începuseră să degenereze, iar Christopher avea accese de gelozie chiar și atunci când se uita la televizor la anumiți actori.

Într-o seară, după ce și-a terminat tura la cafeneaua la care lucrează, Christopher a devenit violent, acuzând-o pe Bethany că miroase a carne. Când tânăra se pregătea a doua zi de muncă, Christopher și-a ieșit din fire, a luat o sticlă de oțet și a lovit-o în cap cu ea.

Christopher Ellam a fost acuzat la muncă în folosul comunității pentru faptele sale și amendat cu 500 de lire.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.