Un biolog marin a surprins o creatură marină uimitoare.

Alexander Semenov este un biolog marin specializat pe creaturi nevertebrate. Este și conducătorul echipei de scafandri de la Stația Biologică a Mării Albe a Universității de Stat din Moscova, unde organizează scufundări, adesea în condiții aprige.

Semenov mai este și un fotograf profesionist talentat, pasionat de fotografie macro.

"Fotografia îmi permite să studiez creaturi pe care nu le-aș putea studia în mod normal în laborator, cum ar fi organismele cu corpul foarte moale. Scopul meu este să studiez viața marină cu ajutorul lentilelor camerei mele de fotografiat și să atrag interesul oamenilor în biologie marină", a spus Semenov potrivit Bored Panda.

În timpul unei scufundări în Marea Albă, Semenov a prins pe cameră o creatură cunoscută drept "îngerul mării." Deși sunt una din cele mai studiate nevertebrate, încă nu se cunosc foarte multe lucruri despre aceste creaturi misterioase. Apar brusc sub crusta de gheață, plutind deasupra mării. În doar o săptămână, poți vedea peste 500 de îngeri ai mării pe doar un metru cubic de apă, a explicat Semenov.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.