Apartamentul situat in centrul oraselului britanic Wisbech, Cambridgeshire are vedere la rau si s-a vandut cu doar o lira pentru ca nimeni nu a reusit sa intre in el vreodata si nu se stie ce se afla in interior. Locuinta ar fi fost construita in secolul al XVI-lea, scrie Daily Mail.

Potrivit presei locale, nu exista vreo inregistrare ca ar fi trait cineva pana acum acolo, poate si pentru ca nu exista vreo cale de acces si nu se stie nici cum arata in interior.

Proprietatea ar avea doar o camera de 12 metri patrati fara usi si este "suspendata" deasupra unei alei, in mijlocul unui restaurant chinezesc si o agentie de asigurari, situate la parter.

Exista doar o fereastra lunga in partea din fata, care are vedere la rau si oras, dar este acoperita din interior si nu se poate vedea ce este inauntru.

Desi licitatia pentru vanzarea apartamentului a inceput de la 100 de lire, pretul a scazut brusc la doar o lira si cineva care a vrut sa isi pastreze anonimatul l-ar fi cumparat deja.

Conditiile si continutul apartamentului raman un mister, si nici macar cei care l-au vandut nu au putut sa intre in el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.