Un inel pierdut in urma cu aproape 50 de ani in urma a fost regasit in Finlanda, la mii de kilometri distanta.

Inelul fusese oferit de un barbat iubitei sale - care avea sa ii devina sotie - in Portland, SUA, in toamna anului 1973, titreaza Sunny Skyz.

Debra McKenna, in varsta de 63 de ani acum, a pierdut inelul imediat dupa ce logodnicul sau i l-a oferit la acea vreme. Sotul sau, Shawn, cu care se intalnea inca din liceu, i l-a daruit inainte de a pleca la facultate.

Cei doi s-au casatorit in 1977, au avut trei copii si au ramas impreuna timp de 40 de ani, pana cand Shawn a murit in 2017.

Debra isi aminteste ca ultima oara cand a vazut inelul era in toaleta unui magazin si se spala pe maini. A plecat, din greseala, fara sa il ia dupa ce il daduse jos si nu l-a mai gasit cand s-a intors dupa el. Femeia nu a mai revazut bijuteria pana luna trecuta, dupa 47 de ani.

Marko Saarian din Turku, Finlanda, s-a folosit de un detector de metale pentru a inspecta o zona dintr-o padure de oras. Accidental a gasit un inel la 20 de centimetri sub pamant. Barbatul a observat ca pe inel era gravat numele unui liceu din America si a scris acesteia pe pagina de Facebook, ghidandu-se de initialele mentionate. Ulterior s-a aflat ca inelul apartinea unui barbat care fusese la acea scoala in 1973 si care a murit. Abia mai apoi s-a facut legatura cu Debra, care a recunoscut inelul ca fiind acelasi cu cel pe care raposatul sot il oferise.

Femeia a mai spus ca vede in regasirea acestui inel un semn, mai ales ca se simte pierduta de cand sotul ei a murit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.