Jucatoarea de tenis Simona Halep, care va implini 29 de ani la 27 septembrie, a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coanda, ca este pe final de cariera, dar nu se gandeste inca la retragerea din activitate.

"Am 28 de ani, fac 29 anul asta... e normal sa fiu pe final de cariera. Am deja 10 ani sau chiar mai mult. Dar nu ma gandesc la retragere. Insa sunt pe final", a spus Halep, care a plecat, vineri, in Dubai acolo unde va participa intre 17 si 22 februarie la turneul WTA cu premii in valoare de 2.643.670 de dolari.

Intrebata ce parere are despre faptul ca antrenorul Darren Cahill a spus ca va mai juca inca 3-4 ani, Halep a raspuns "Sa vedem, nu pot sa ma pronunt".

Numarul 2 mondial spera sa aiba succes la urmatoarele doua turnee la care va participa, Dubai si Doha.

"Cele mai frumoase amintiri din tenis sunt legate de cand am castigat turneul de la Dubai si cel de la Doha. Sunt doua turnee care imi plac si sper sa fac rezultate bune si de data asta. Ca de fiecare data plec cu ganduri bune, ganduri pozitive. M-am pregatit foarte bine, sunt increzatoare, vedem ce va fi. A fost foarte bine sa ma pregatesc acolo inaintea inceperii sezonului pentru ca mi-a prins bine in Australia. Sper ca si acum sa imi mearga bine la Dubai pentru ca imi plac conditiile de acolo. Nu stiu cum va fi sa primesc indicatii din loja de la Darren. Si pentru mine va fi interesant. De la juniori nu s-a mai intamplat acest lucru. Nu stiu daca e bine sau rau, o sa vedem acolo. Aveam un cod al semnelor si il respectam in continuare", a spus ea.

"Nu pot sa zic ca e greu sau usor fara preparator fizic. Am facut singura pregatirea fizica in perioada aceasta. Am avut nevoie de un pic de timp sa imi reasez exercitiile si vom vedea ce urmeaza. Am fost acasa in ultimul timp, m-am bucurat de aceste zile si m-am resetat ca sa zic asa", a adaugat Simona Halep, potrivit Agerpres.

Referitor la declaratia lui Ilie Nastase conform careia ea nu ar mai trebui sa reprezinte Romania ci Federatia Romana de Tenis la turneele internationale pana cand asociatia nu va primi finantare de la Ministerul Tineretului si Sportului, Halep a afirmat: "Eu joc cu Romania pe spate tot timpul, Romania este langa mine tot timpul si atunci cand consider ca sunt apta 100% joc in echipa de Fed Cup a Romaniei. Deci eu joc permanent pentru Romania la toate turneele. Am spus de multe ori ca o medalie la Jocurile Olimpice reprezinta obiectivul meu in anul 2020. Nu conteaza ce fel de medalie, dar sper sa fie o medalie".

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.