Probabil cel mai tanar artist tatuator din lume are doar noua ani, este din Germania si este o fetita. Se pare ca micuta ar fi inceput sa tatueze inca de la varsta de doi ani si acum lucreaza cu parintii sai in salonul lor, scrie LADbible.

Copila Maya Lu lucreaza la un studiu din Tengen, Germania. Aceasta poate manui aparatul singura si a invatat, de asemenea, mai multe tehnici de design.

Tatal sau are mare parte din zonele corpului tatuate si conduce studioul unde lucreaza fetita,. Tot aici exista si un atelier de lucru, locul unde fetita ar fi invatat sa lucreze inca de la doi ani, cand isi facea propriile schite.

Barbatul a explicat: "Eu si prietenii mei ii aratam mereu diverse trucuri si a fost uimitor sa o urmarim cum face progrese cu dispozitivul. A avansat si acum pentru ea este ca si cum ar lucra pe hartie. Am multi prieteni care vor un tatuaj de la ea, asa ca acum are din ce in ce mai mult de lucru."

Desi Maya stapaneste destul de bine meseria de artist tatuator, parintii sai nu pun presiune pe aceasta sa isi faca o cariera in domeniu. Micutei ii place sa faca tatuaje cu maimute si sa opereze cu ace mari. In completare a spus ca "vreau sa multumesc tuturor celor care au deja un tatuaj de la mine."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.