Un tanar care a facut o farsa in metrou si a simulat ca este infectat cu coronavirus a fost retinut de politia din Moscova. Acesta a generat panica in randul calatorilor, noteaza Stirile ProTV care citeaza BBC.

Intreaga farsa a fost filmata si postata online, inca din 2 februarie. Doar ca de atunci a fost indepartata si catalogata drept "o farsa care a scapat de sub control".

In filmulet se observa cum un barbat care initial se tine de barele de metrou cade ca si cum ar lesina. Initial niste pasageri vor sa il ajute, doar ca mai apoi tanaraul mimeaza ca ar avea convulsii, in mijlocul unei gramezi de oameni, care se sperie.

Cel care a facut farsa a fost retinut si risca pana la cinci ani de inchisoare pentru huliganism, daca va fi condamant. In prezent se cauta celelalte doua persoane care il insoteau pe barbat si care se aud in clip cum striga ca ar avea coronavirus, o infectie virala extrem de periculoasa care a generat diverse masuri de siguranta la nivel global.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.